Cesuleț merge la Piua!

Se știe: unde-s trei puterea crește. Unde-s mai multe ei bine, unde-s mai multe se întâmplă lucruri demne de menționat și de ținut minte. Unul dintre acestea e colaborarea Mame de Poveste cu Juxi Magic. Noi pregătim povestea cu jucăriile – personaje iar ele pun în scenă întâmplările. Fiecare cu ce știe să facă mai bine. Primul din colecție, primul ieșit pe scenă a fost Cesuleț. Se pare că e un talent natural pentru că fetele de la Juxi l-au scos în lume de multe ori. El a fost cel ales și pentru spectacolul de la Piua – târg pentru copii și părinți liberi, care va avea loc în data de 25 septembrie la ora 11. (la Impact Hub în București)

Sunteți așteptați așadar, cu mic, cu mare să-l cunoașteți pe dragul de Cesuleț cel care s-a cam saturat de pielea lui și visează la… brânzeturi și tihnă.

Echipa fantastică a pregătit și surprize – o tombolă cu cinci premii, unul și unul. Invitații pentru următoarele spectacole, magneți ghiduși dar și un săculeț pictat de Vera.

Durata spectacolului este de  40 de minute și se adresează  copiilor de la 2 la 10 ani.
Prețul unui bilet este de 20 lei/ copil, 10 lei/ părinte.

Pentru că locurile sunt limitate cel mai bine ar fi să faceți înainte o rezervare la 0733081464 sau la juxi.magic@interpersonal.ro

   

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s