Jucării pentru fiecare

Cea mai des auzită/ citită întrebare legată de jucăriile Mame de poveste și venită de la ai noștri prieteni  e “Pentru ce vârstă sunt potrivite poveștile?” Noi, Alexandra și cu Vera credem cu tărie că nu există limită de vârstă când vine vorba de povestioare. Atâta timp cât încă-și mai doresc o jucărie de luat în brațe, poveștile ăstea-s nimerite. Dar ca să vă facem pe plac și să vă ușurăm munca atunci când vine vorba de ales cadouri, am pregătit o listă cu detalii despre fiecare personaj în parte.

Max și Mara, copiii care aduc somnul, e una dintre poveștile care nu au limită de vârstă. E povestea celor doi năstrușnici fără chef de somn dar plini de energie pentru joacă. Sunt vorbe adunate-n carte ce aduc liniștea – fie că ai un an sau doi sau chiar mai mulți. Până-n șase am zice noi dar cu siguranță nu-i o regulă.

Găinușa Corcodușa e muzicant de soi, cântă mult și-i veselă tare. Va fi cu siguranță pe placul tuturor micuților, de mici, mici, până ajung la patru ani.

Fluturaș cel Delicat e una dintre poveștile noastre preferate. Pentru că noi avem o problemă cu împărțirea genurilor pe culori – și a jucăriilor asemenea. E numai bun de dus acasă – el și povestea lui. Să o citim și recitim. Nu are limită de vârstă, dar cu cât o citiți mai devreme, cu atât cresc șansele ca pui cel mic să nu se sfiască să iasă-n lume cu o bluză de altă culoare decât cea “regulamentara” pentru genul lui.

Cesuleț Timpulescu e iubit de toată lumea. Are fani printre piticii de-o șchioapă dar și printre cei mai mari. Jucăria te cheamă să o iei în brațe, povestea e de citit după doi ani, până când vrei. N-are limită de vârstă.

Vulpița Ada e una dintre preferatele mele pentru că ai ei poveste s-a născut cu gândul la un om drag din viața mea. E o veselă și nonconformistă. Povestea ei e pentru copilași mai mari – după patru ani am zice noi.

Măseluța Dodoluța e o poveste pentru sora Alexandrei. O simpatică pofticioasă. De ținut în brațe și de dus peste tot, că-i mică și adorabilă. Povestea ei e pentru toată lumea, de la mic la mare.

NU cel țepos dar pufos e alt personaj preferat (e drept, toate-s preferatele noastre!) Între noi fie vorba, povestea lui e mai potrivită pentru mămici, tătici și bunici dar suntem convinse că și piticii se vor distra de minune exersând cu nu-urile la ei în brațe. La propriu.

V-ați convins că avem câte ceva pentru fiecare?

13501599_582908128554959_47228987014448874_n-1.jpg

Advertisements

One thought on “Jucării pentru fiecare

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s