Mie-mi place așa!

Vulpița Ada, personajul principal al poveștii Mie-mi place așa! e una dintre preferatele  noastre. Vulpița Ada e prietenoasă și colorată. Și la vorbă și la port. Are stilul ei unic, nițel excentrică ar zice unii și cu siguranță e motiv de ridicat din sprâncene (pentru alții). Printre cei din urmă se numără și ursoaica Mormormor care e o artistă desăvârșită, cu gusuri înalte care nu poate să accepte nici în ruptul capului că vulpița Ada are stilul ei și, ce-i mai surprinzător, e mulțumită cu el. Ea se place așa cum e și asta-i lucru mare, am zice noi, nu-i așa? Ce poveste, ce conflict? Ce mesaj? Toți suntem unici și ce-i mai frumos pe lumea asta decât să te accepți tu pe tine și să nu-ți pese de gura lumii?

“- Nu mă așteptam să fiu judecată astfel. Mie-mi place mult ce port, sunt culori vesele, ce contează că la o fustă roșie port o bluză galbenă? Și pantofi albaștri? Eu mă simt bine așa, îmi place să mă joc, să amestec. Poate nu-s cele mai potrivite combinații, dar sunt ale mele.
– Și ce-ți pasă ție de ce spun ea? sare de colo ariciul Piciu, cel mai blând dintre toate viețuitoarele. Ei, asta-i treabă?! Și dungi cu puncte și roșu cu galben și albastru cu mov. Așa ești tu și tie trebuie să-ți placă, tu trebuie să te simți bine cu ce ai pe tine. Dacă ne pasă prea mult de ce spune unul și altul până la urmă uităm ce-i mai important. Uităm de noi! exclamă ariciul care, între noi fie vorba, de obicei e foarte calm.”

O puteți comanda acum, împreună cu a ei poveste, trimițând un e-mail la mamedepoveste@gmail.com

14597610553687220-item

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s