Și noi, la Dichisar!

Trebuie să vă mărturisim ceva! Nu doar domnului Cesuleț Timpulescu îi place să fie-n centrul atenției. Nu, nu doar lui! Și nouă ne plac la nebunie evenimentele în care ieșim în lume și scoatem cu noi și jucării și povești, iubim întâlnirile cu alte minți talentate, adorăm să fim prezente în locuri frumoase cu oameni frumoși așa că nu se putea să nu bifăm anul ăsta un eveniment cum altul nu-i, târgul marca Breslo, Dichisar.

De Florii, 23-24 aprilie, avem parte de două zile de fun, food& shopping alternativ, toate la Impact Hub în București. Nu se putea să nu semnăm condica de prezență, mai ales acum când suntem cu suflet și produse parte a comunității Breslo. Cesuleți, copii care aduc somnul, vulpițe, găinușe, fluturași și încă câte și mai câte minuni care-au ieșit de sub mâinile Verei, pe toate acestea le veți găsi la Dichisar. Să le vedeți, să le luați în brațe (să nu le mai puteți da drumul) și apoi, să le duceți acasă.

Vă așteptăm cu drag și mare bucurie, să ne descoperiți – dacă nu ne știați deja! să ne redescoperiți, de suntem prieteni vechi.

12778703_1574967172825885_1265809497851739467_o.jpg

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s