Cesuleț Timpulescu x 2

Dintre toate personajele Mame de Poveste unul e cel care s-a dovedit a fi cel mai iubit. În orice limbă i-am tradus povestea, copiii s-au lipit de el și nu i-au mai dat drumul. Domnul Cesuleț Timpulescu pentru că despre el este vorba, e preferatul tuturor. Un cesuleț cum altul nu-i, prietenos și tacticos care are doar o singură dorință, să devină șoricel. Ei bine, povestea lui și mutrișoara simpatică i-au adus mulți prieteni. Așa că să nu vă fie cu mirare când vă spun că pe el l-am ales din nou să fie primul. El a fost cel care a dat startul pieselor de teatru, el e cel pe care Vera a experimentat pentru ca în final să vă prezentăm un Cesuleț Timpulescu S P E C I A L. Îmbunătățit. Și mai special decât e deja, veți spune? Ei bine, da. Pentru că ne place să ne ținem urechile deschise și mințile și sufletele la fel, a trecut pe lângă noi vorba cum că micuții ar vrea să aiba parte de un domn Cesuleț … interactiv. Așa că Vera a pus mâna pe ac și ață și i-a pregătit două indicatoare numai bune de întors și de rotit. Și pentru că al nostru Cesuleț vine oricum însoțit de o poveste cu gând de învățătură, ce ar fi dacă, pe lângă asta, copiii l-ar putea folosi pentru a învăța numerele și ora? Poate chiar și culorile? Nu-i așa că Cesuleț Timpulescu ăsta pare și mai special decât ați fi putut crede?

12626065_957458444290510_1179333448_n

Ei bine, pentru ca îmbunătățirea să fie completă, Vera a ales și alte materiale, mai bune, mai moi, mai de luat în brațe. Cesuleț Timpulescu varianta Educativă poate fi achiziționat la prețul de 160 RON.

12607169_957458447623843_881576469_n

12607144_957458454290509_739979552_n

În același timp, nu am vrut să renunțăm și la varianta clasica. Pe care am rebotezat-o, a devenit între timp Versiunea de Buzunar și care-l păstrează pe domnul Cesuleț așa cum a fost. Fără cifre și indicatoare mișcătoare. Dar la fel de simpatic, a se-nțelege. Dar pentru că n-am vrut să-l întristăm și să-l lăsăm exact așa cum a fost, Vera i-a ales haine noi. Prețul unui Cesuleț Timpulescu, Versiunea de Buzunar este de 95 RON.

Primim comenzi și gânduri bune la mamedepoveste@gmail.com.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s