Max și Mara ies pe scenă!

După marea premieră și lansarea domnului Cesuleț Timpulescu în lumina reflectoarelor, a venit rândul celor doi copiii care aduc somnul să iasă-n lume.

Max și Mara își vor lua rolurile-n serios într-o poveste dramatizată de minunile de la Juxi Magic. Și asta, pentru un scop minunat: să-l ajutăm pe Robert (vi-l amintiți, nu-i așa?)

Robert Valentin are 10 ani  și este încadrat în grad de handicap grav. A locuit o vreme împreună cu bunica lui iar de aproximativ 2 luni s-a mutat la mama sa și tatăl vitreg împreună cu fratele lui. Locuiesc într-un apartament de 2 camere pe șoseaua Giurgiului și mama a devenit insotitorul sau personal. Este un băiat cuminte, foarte timid cu rezultate deosebite la învățătură – a obținut premiul I in toți anii.

Robert se deplasează foarte greu, medicul i-a recomandat acum să stopeze kinetoterapia până la 14 ani când se va face o evaluare pentru o posibilă operație.

Nu-i așa că ne stângem mână cu mână și suflet cu suflet încă o dată?

Evenimentul va avea loc la Funny Land în București, vineri, 18 decembrie, de la ora 18:30 și toate fondurile strânse vor fi folosite pentru a cumpăra cadouri pentru Robert.

Durata spectacol 40 minute
Varsta copii 2-12 ani
Pret bilet – donatie

Vă așteptăm!

12335968_934141263288895_1313803275_n

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s