Debutul domnului Cesuleț Timpulescu

Când trei minți pun la cale un proiect cu gând bun și-s mulți cei din jur gata să pună umărul și să ajute, cu siguranță rezultatul va fi unul pe măsură.

Se dau următoarele personaje: o Dana Predu de la Juxi Magic și două Mame de Poveste. Un loc special, o poveste cu un personaj deosebit și dulciuri să ne ungă inima și burtica. Vă-ntrebați probabil ce au toți aceștia în comun? Dorința de a face bine și de a aduce bucurii acolo unde se poate. Un băiețel, Robert, are nevoie de ajutor.

Robert Valentin are 10 ani  și este încadrat în grad de handicap grav. A locuit o vreme împreună cu bunica lui iar de aproximativ 2 luni s-a mutat la mama sa și tatăl vitreg împreună cu fratele lui. Locuiesc într-un apartament de 2 camere pe șoseaua Giurgiului și mama a devenit insotitorul sau personal. Este un băiat cuminte, foarte timid cu rezultate deosebite la învățătură – a obținut premiul I in toți anii.

Robert se deplasează foarte greu, medicul i-a recomandat acum să stopeze kinetoterapia până la 14 ani când se va face o evaluare pentru o posibilă operație.

Situație materială grea, viață tristă pentru un copil chinuit.

Cum să-l ajutăm? Ce-i în puterea noastră? Am gândit și răzgândit și acum suntem gata să vă prezentăm concluzia: îl scoatem pe domnul Cesuleț Timpulescu pe scenă! Unicul, minunatul, fantasticul domn primește rol principal în piesa care-i poartă numele. Povestea care a străbătut lumea-n lung și-n larg va fi pusă în scenă de către Juxi Magic, la Lill’put, în București și din fondurile strânse vom cumpăra cadouri pentru Robert. S-au strâns și alții dornici să ne ajute – fetele de la Camera de zi vor aduce turtă dulce cu miere, dulciuri bune și sănătoase. Banii obținuți din vânzarea lor se vor duce și ei tot la Robert.

Cu ajutorul vostru, echipa Juxi Magic, Mame de Poveste, Camera de zi și Lill’put vor putea să aducă zâmbete și cadouri într-o casă mică, mică. Fondurile strânse în urma spectacolului vor fi redirecționate către Robert.

Durata spectacolului: 40 minute
Vârsta copii: 2-10 ani
Preț bilet: donatie. Din fondurile stranse se vor cumpara cadouri pentru Robert.

Vă așteptăm cu drag la Lill’put în data de 6 decembrie 2015, de la ora 11.

11232242_547531335397076_7659883830309141356_o

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s